Schroom niet om een leuk berichtje achter te laten

Bericht schrijven >

Bij Janna de golfstart lessen gevolgd. Super leuke lessen, echt een aanrader. Nu dus door met prive lessen en voor het GVB gaan!

Meike
  Janna, woensdag hebben we ons eerste rondje gelopen op de par 3 baan. In ons hoofd klonken steeds je aanmoedigingen, handige aanwijzingen en gevat commentaar. Het was best spannend om zo zelf aan de slag te gaan maar het is goed gegaan en we hebben dan ook veel plezier gehad. Dit smaakt naar meer!
We konden ons geen betere pro wensen.

Marja en Ben
  Lieve Janna
Wat was de golfreis Zuid Africa geweldig. Heerlijke golf banen ( 5 in totaal) waar de laatste, Arabella wel de mooiste was. Echt genoten met een heerlijk temperatuur van ongeveer 25 graden. De laatste dagen nog safari gehad bij Botlierskop. Bijna al de big 5 gezien. De laatste dag was voor mij het mooiste. Een leeuw liep een meter van ons vandaag.
Top georganiseerd en ik zie de volgende Zuid Africa golfreis staat al weer klaar in november 2020. Ben weer van de partij.

Eefje Driehuis
  Alweer een week terug van een geweldige reis met Janna naar Zuid Afrika. De tijd ging te snel en we willen nu al weer terug. Schitterende golfbanen, fantastische hotels en dan ook nog super eten en wijnen. Het kon niet op. Janna bedankt voor deze ervaring!

Maarten Jan Brolsma
Janna’s 2 daagse voor beginners meegemaakt. Een inspirerende belevenis die je enthousiast maakt voor de golfsport; de ontspannen en gemoedelijke sfeer ,de duidelijke instructie en persoonlijke aandacht maken de lessen aantrekkelijk. Ik ga zeker door! Hoop nog eens een opfriscursus bij Janna te gaan doen als ik wat meer ervaring heb opgedaan.

Frits Wolsak
Bedankt, het was weer als vanouds. Toch zie je die automatische maaiers steeds meer. Kwam ook dit artikel tegen ( https://www.robotmaaiervergelijken.nl/robotmaaier-op-de-golfbaan ). Groetjes, Pieter

Pieter
Afgelopen februari in Portugal met Janna en super leuke lieve mensen een TOP week gehad, Elke ochtend les en in de middag 18 holes spelen. Veel geleerd, heel veel plezier gehad. THX voor deze mooie week. Gaan elkaar weer zien.

emilie
Lieve janna,
Al een tijdje les van je en wat hebben we toch altijd een lol.
Maar wat nog belangrijker is de doelstelling van dit jaar is met groot gemak gehaald sterker nog handicap verder verlaagd dan gedacht. Zit nu al op 32 en dat op mijn leeftijd.
Wil je via deze weg bedanken je bent een fantastische coach en een geweldig mens

Lieneke
Drie dagen genoten! Het was een intensief programma, maar wat was het leuk! Jouw manier van lesgeven is een voorbeeld voor veel anderen. Streng, maar rechtvaardig en veel ruimte voor plezier. Dankjewel Janna. Je hebt mij enthousiast gemaakt! Ik ga nog heel veel plezier aan golf beleven.

Gertjan van Dijk
  Beste Janna,

De uiters relaxte reis naar Morgado (je had het gezelschap, de wijn, de bediening , het weer en de plek goed uitgezocht!) heeft me nog meer plezier in het golven gegeven dan er al was. Ik ga sparen voor volgend jaar.
Flip

Flip Bruhl


Bericht schrijven >